Töltés
1071 Budapest, VII. kerület, Bajza u. 2 II. emelet 3., 18-as kapucsengő

Munkatársak

Dr. Pol István

2010-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karán. Hamar önállósodtam és megalapítottam saját fogászati vállalkozásomat. A X. kerület körzeti fogorvosa vagyok évek óta. Óriási beteganyaggal dolgozom.  2014-ben kezdtem el magánrendelésemet itt a Bajza utcai rendelőben.
Úgy érzem nagy „hiánycikk” manapság a hitelesség és az empátia. Célom a korrekt, precíz, fájdalommentes és időtálló ellátás. Fontos számomra, hogy a munkámmal mind én, mind pácienseim maximálisan elégedettek legyenek és szívesen látogassanak el hozzám. Sok ember panaszkodik arra, hogy szeretné visszakapni fogai egészségét, de előzetes rossz tapasztalatai miatt retteg a fogászattól. Örömömre szolgál látni, mikor a székemben eltöltött rövid idő után egyszer csak elillan az arcukról ez a szorongás és a kezelés után vidáman hagyják el a rendelőt. Hiszek abban, hogy nem csak a fogat, hanem a pácienst magát is kell gyógyítani, inspirálni, hogy boldogabb életet élhessen.
unnamed-1

Szabó Tünde

"Nagyon fontosnak tartom, hogy a páciensek a lehető legkellemesebben érezzék magukat a kezelés alatt. Egy kedves mosoly tapasztalatom szerint többet ér, pár bíztató szónál. Munkámat igényesen és lelkiismeretesen végzem, törekszem a maximális precizitásra."
Az oldal tetejére!